Jos Beerepoot

Geboren, getogen en geschoold in de agrarische sector. Na 17 jaar als commercieel medewerker te hebben gewerkt bij een vee-afzetorganisatie, wat ophield te bestaan, zag ik de kans om als zelfstandig ondernemer mijn idee en wens te verwezenlijken. Zo is Jos Beerepoot Vee- en bedrijfsbenodigdheden ontstaan. Een eenmansonderneming met een agrarische kennis als fundament om servicegericht klanten te voorzien van veeproducten. Mijn inspiratiebron voor dit werk is het directe contact met klanten, die een passie hebben voor hun werk.

Als ambulant leverancier heb ik een flexibele manier van werken gevonden om u als klant snel en efficiƫnt van dienst te kunnen zijn. Ook voor de particulier en hobbyist kan ik het e.e.a. betekenen op het gebied van afrastering, erf- en stal benodigdheden.

Jos Beerepoot Vee- en bedrijfsbenodigdheden is al 20 jaar een begrip in agrarisch Noord-Holland. Mede door direct contact met de klant en altijd up-to-date met actuele en seizoensgebonden artikelen. In de overzichtelijk ingerichte bus kunt u gemakkelijk uw keuze maken.